Bli bedre i sjakk med Sjakkhusets treningstilbud!

PT/Privatundervisning

Vi tilbyr mange varianter for privatundervisning. Både online (via Skype, Teams o.l) og ansikt-til-ansikt i Oslo.

Undervisningstimene avtales individuelt fra gang til gang. Ta kontakt!

Torbjørn er en fantastisk god sjakk-trener. Han er meget pedagogisk, ser hva eleven trenger å jobbe med og forklarer på en måte som gjør at man husker det man har lært i lang tid. Første gang jeg trente med Torbjørn var under NM i 2011. Da gikk jeg opp 120 ratingpoeng på én uke. Han er også veldig flink til å spre sjakk-glede og jeg vil på det sterkeste anbefale han som trener, både for voksne og barn.
Heidi Røneid
NRKs sjakkekspert, tidligere elev

Kveldskurs

Vi arrangerer kveldskurs for voksne hver eneste mandag både høst og vår på The Good Knight i Oslo sentrum. Første kurs avholdes mandag 15. januar 2024 og deretter hver mandag til og med mandag 17. juni. 

Målgruppen er hobbyspillere. Dette kan for eksempel være de som spiller mye på nett eller på The Good Knight, men det vil også være nyttig for klubbspillere og andre spillere som har mange partier under beltet.

Kursene er drop-inn, så det krever ikke forhåndspåmelding. Det er bare å møte opp, bli med og bli bedre i sjakk!

Torbjørn er en flott og hyggelig person som hjalp meg med den utrolig lange ferden fra 1000 i rating til 2000! Han hadde fantastiske sjakktimer med meg hvor jeg lærte alle stadier av et sjakkparti. Han har blant annet hjulpet meg med å forme meg som en veldig kreativ og aggressiv spiller som jeg er den dag i dag. Vil du bli god, tren med Torbjørn!
GM Johan-Sebastian Christiansen
Stormester, norgesmester i lynsjakk, landslagsspiller

Sjakktrening.no

Vi har et onlinetilbud på sjakktrening.no som er rimeligere enn privatundervisning. Tilbudet på sjakktrening.no koster kun kr 399,- i måneden og inkluderer blant annet følgende:

Gi gave!

Vil du gi sjakktrening.no i gave, kan du kjøpe gavekort her

Meld deg opp!

Vil du melde deg selv opp på sjakktrening.no, gjør du det her

Jeg har trent med Torbjørn i flere år, og har vært veldig fornøyd med treningen. Torbjørn er flink til å forklare vanskelige ting på en enkel måte, og er inspirerende å trene med! Treningen har også inspirert mer med sjakk utenom treningen, i tillegg til at jeg ofte får brukt det jeg har lært i partiene.
GM Johan Salomon
Stormester, norgesmester, landslagsspiller

Gruppeundervisning

Vi kan tilby gruppeundervisning til klubber, bedrifter og organisasjoner.Dette kan være over flere kvelder eller  one night only. Da vil vi tilpasse undervisningen nivået på gruppa kombinert med deres ønsker.Undervisning kan foregå både hos dere, hos oss på The Good Knight, eller online, alt etter deres ønsker.

Ta kontakt for et pristilbud!

Torbjørn er en dyktig og sympatisk trener som alltid har en haug med interessante ideer på lager. Torbjørn har en helt annen spillestil enn min egen. Han har ingen skrupler med å ty til bondeofre for å skape angrepsstillinger. Sjakk er et praktisk spill og jeg tror de fleste har noe å lære av Torbjørn her.
GM Frode Urkedal
Stormester, norgesmester, landslagsspiller