Win with the Caro-Kann!

Bestill boka her – vi sender fort og kan sende signert utgave!

Endelig har Sjakkhusets stormester, Torbjørn Ringdal Hansen, fullført sin aller første sjakkbok!
Sammen med Sverre Johnsen har han skrevet boken “Win with the Caro-Kann“.

– Når man skriver en sjakkbok er det ikke bare språket og pedagogikken som må sitte. Man må hele tiden sørge for at anbefalingene holder stand og være oppdatert med siste nytt. Dette bokprosjektet har jeg jobbet med utallige kvelder de siste årene, og det er deilig å komme i mål, forklarer Torbjørn

“Caro-Kann er et glimrende våpen om man ønsker å vinne med de svarte brikkene.”
GM Torbjørn Ringdal Hansen

Torbjørn har spilt Caro-Kann hele livet, og har etter hvert blitt en spesialist i flere av systemene. Spesielt varianten 1.e4 c6 2.d4 d5 3.Sc3 dxe4 4.Sxe4 Sf6 5.Sxf6 exf6 har blitt hans varemerke, og i denne boken deler han mange av hemmelighetene med deg.

– Caro-Kann er et glimrende våpen om man ønsker å vinne med de svarte brikkene. En stor fordel med åpningen er at du kan spille aggressivt, samtidig som du har en solid grunnstilling. I flere av de viktige systemene kommer vi med to anbefalinger for svart, slik at du kan finne det du trives aller best med, forteller han.

Dette er GM Torbjørn Ringdal Hansens første bok. Han har trent opp mange av Norges stormestre, og i tillegg til å jobbe som sjakktrener på heltid har han vært med å starte opp både Sjakkhuset og The Good Knight. Sverre Johnsen har skrevet en  rekke bøker, deriblant Spill Siciliansk og How to beat the Open Games. Sammen har de nå lagd et hardtslående repertoar mot 1.e4!

1 kommentar på “Win with the Caro-Kann!

  1. […] et halvår etter forrige utgivelse, har Sjakkhusets stormester, Torbjørn Ringdal Hansen, fullført en ny sjakkbok. Denne gang på […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *