A4-Ida(?)

Dette bildet er fra en turnering jeg spilte i Sitges, som er en time sør for Barcelona.

Jeg har bestemt meg for å lage en blogg om #sjakk og mitt liv. Jeg bruker mye tid på sjakk, men skulle ønske jeg hadde flere timer i døgnet.

Her skal jeg legge ut sjakkrelaterte saker, som f.eks hurtigsjakk på stjernen, hvor sur jeg blir av lynsjakk på nett, hvordan det er å bo med en stormester, sjakkreiser til både kule og merkelige steder og selvfølgelig om hvordan jeg skal bli dødsgod. Bloggen vil nok også få innslag av andre mindre viktige ting. Hvem vet, kanskje det blir et innlegg med dagens (sjakk)outfit,

A4-Ida var en av mange forslag til navn på bloggen min. Dette passet i grunn bra siden jeg har blitt relativt A4. Dagene mine handler jo i stor grad om jobben, trening, spise og sove. Men den “morsomme” ekstra betydningen er jo at a4 er en av de 64 feltene på sjakkbrettet. Siden dette ikke akkurat er favorittfeltet, og livet mitt kanskje ikke er så a4 som jeg først tenkte, ble dette navnet droppet.

Sjakkdronninga, sjakkfruen, frøkensjakk, sjakkfrøken, sjakida(ligner på shakira…), sjakkIDAg var også oppe til diskusjon. Sjakkfrøken var kanskje det heteste forslaget, siden det har en dobbelbetydning med tanke på at jeg er lærer. Lilleida var også nevnt, siden det er mitt gamle pokernick, men jeg føler meg ikke så liten og spiller heller ikke så mye poker lenger. Derfor landet jeg på det mest kreative navnet av dem alle; SjakkIda!

Følg med og sleng inn en kommentar om du har et godt trekk!

14 kommentarer på “A4-Ida(?)

 1. Lykke til! Dette ser gøy ut!

  1. tidogpenger: Tusen takk! 🙂

 2. Hei Ida,

  Kjempespennende prosjekt! Men jeg vil gi det et velment tips.

  Jeg snakker nå av erfaring. Få deg litt hjelp i startet og ta spranget helt ut og lag en WordPress-blogg og lev lykkelig i bloggosfæren. Grunnene er så mange og du kommer til å angre deg blå på at du ikke gjorde det om det blir en bra blogg. Det er vi mange andre som har erfart.

  1. Sven: Tusen takk for tips Sven! Det skal jeg absolutt ha i tankene. Dette er jo en ny verden for meg 🙂

 3. Det blir kjempe gøy å følge deg her! Fint bilde. Tøff jenta. Lykke til…

  1. Svetoslav: Tusen takk Svetoslav 🙂

 4. Lykke til Ida, dette blir bra! Gleder meg å føle din Sjakk verden

  1. Elio: Tusen takk Elio! 😉

 5. Kjempekul idé, Ida 🙂 Lykke til med bloggprosjektet!

  1. Mr. Chess: Takk Mr Chess!;)

 6. Lykke til, Ida! Dette blir bra!

  1. Joachim Solberg: Tusen takk! 🙂

 7. Kjempefin blogg Ida! Skal følge med deg, men håper ikke du blir så god at det blir umulig å slå deg 😉

  1. Erik G: Takk Erik! Så kult at du liker bloggen! 🙂 Tar nok litt tid før jeg blir umulig å slå.. 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *