1. april 2017 Lærer-NM og hustling!

Lærer-NM og hustling!

Det er nok ikke så dumt å være i god fysisk form hvis man ønsker å gjøre det bra i sjakk. Hodet sitter jo tross alt på toppen av kroppen, og derfor er det viktig å holde seg i tip top shape. Siden jeg sliter med å motivere meg selv for å dra på treningssenter og annen type egentrening, er det perfekt at skolen jeg jobber på tilbyr så mange aktiviteter. Jeg er med på volleyball på mandager, fotball på onsdager og innebandy på torsdager. Zumba på tirsdager ble jeg også med på en gang!

Denne helgen var det endelig klart for lærer-NM i #volleyball, med både bankett og badeland på programmet. Det har vært en effektiv morgen denne lørdagen. Innen kl 13:30 har vi rukket å spille tre volleyballkamper (2 tap og 1 seier), spise to frokoster, lese til astrofysikk-eksamen, spise gyros til lunsj og teste diverse spa-fasiliteter som f.eks plasking i basseng, boblebad, isbading og eukalyptus badstue. Hotell Scandic Bystranda er godkjent!

Oslo handelsgym sitt dream team!

Men har det skjedd noe sjakkrelatert? Jada, når jeg er borte danser tydeligvis Torbjørn på bordet! Ryktene går om at han har hustla sjakk halve natta på byen. Når to ulike sjakkgjenger møter hverandre på byen blir det selvfølgelig masseslagsmål på brettet, og da blir tydeligvis alle midler tatt i bruk. Tror ikke motstanderen hans var klar over at han satt ovenfor en stormester. Det er vel sånn man må holde på når man driver med sjakk på heltid.

Tydeligvis ble det ikke nok sjakk i løpet av den natta. Første melding fra Torbjørn denne lørdagen var et bilde av Urkis med teksten: «Svarts beste trekk?». De to GM’ene hadde en treningsøkt og følte vel jeg trengte litt sjakklig påfyll, mens jeg surret rundt her nede i Kristiansand og slo ball. Klarer dere den? 🙂

Dagens nøtt med GM Frode Urkedal. Hva er svarts beste trekk? (Det står en hvit bonde på d7)

 

2 thoughts on “Lærer-NM og hustling!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *