Tidenes dårligste oppladning til sjakkturnering!

Jeg har eksamen i astrofysikk i morgen!

Siden jeg er matte- og naturfagslærer er jeg åpenbart glad i tall og å lese om hvordan den forunderlige verden rundt oss henger sammen. Men nå er jeg faktisk møkk lei av å lese om Galileo Galilei, Big Bang, galakser og planeter som både er gasskjemper og iskjemper. Og hva med stjerner som både er kjemper og superkjemper, supernovaer, stråling her og stråling der, sort legeme, sorte hull, mørk materie og mørk energi? Det er ikke måte på hvor mye i astrofysikken som er kjempe, supert eller mørkt. Jeg tipper at min besvarelse i morgen vil være noe mitt mellom supert og mørkt.

Dette faget skulle jeg egentlig vært ferdig med for 3 år siden, men når jeg på kvelden skulle sjekke på studentweb hvor jeg skulle ha eksamen, oppdaget jeg at eksamen hadde vært den samme dagen. Ikke møtt, sto det. Great!

Jeg meldte meg opp til faget for gøy…
Mange bra bøker å velge mellom i kveld

Aller helst skulle jeg trent sjakk nå, men jeg må gjøre siste innspurt!

Torbjørn har allerede landet i Frankfurt og skal spille første parti i morgen! Jeg må stå over første parti grunnet eksamen, men flyr på kvelden. Forberedelsene til de kommende to langsjakkturneringene har vært lite å skryte av. Det har rett og slett vært mye jobb i tillegg til eksamenslesing. Men jeg skal lese så mye sjakk som mulig på flyet og gjøre meg klar til dobbeltrunde på lørdag(to langsjakkpartier på en dag). Updates kommer!

Melding fra Torbjørn i dag: Snart kan du kose deg med denne
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *