20 i stil

Her kommer et nytt videoinnlegg hvor jeg skal vise dere hvordan man slår brikker raskt og effektivt!

Som dere vil se i filmene referer jeg altså ikke til dagens outfit med overskriften, men heller den elegante sjakkteknikken. Du får nemlig en ganske usminka versjon hjemme fra kjøkkenbordet.

I lynsjakk handler det om å være hurtigere enn sin motstander! Siden man ønsker å bruke det meste av tiden på klekke ut geniale trekk, kan man spare noen sekunder på være rutinert på andre områder. Jeg gir derfor noen nyttige tips i den første videoen, og her er det finmotorikk som er i fokus. Går tiden ut er partiet tapt, og noen ganger er det hundredeler som skiller tap fra seier.

I den andre videoen demonstrer Torbjørn og jeg den anbefalte teknikken. I tidligere innlegg har jeg snakket om at klokka er min verste fiende. Dette ser man også tydelig i denne videoen da jeg får panikk og fryser. Få med deg dramatikken i sluttsekundene og hvem som er den middels gode taperen.

2 kommentarer på “20 i stil

  1. Veldig gøy å lese bloggen din, og se dere spille! 🙂

    1. Anna: Takk! Så kult du liker den! Skal komme med flere videoinnlegg etter hvert! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *