9. september 2018 Pump it up!

Pump it up!

Jeg er tilbake og nå skal jeg spille sjakk. Jippi! Stikkordet er å pumpe.

Nå har jeg vært stille litt for lenge. I det siste har det klødd i fingrene mine, så nå er jeg tilbake med litt blogging. Grunnen er selvfølgelig at jeg har vært gravid! Og tida flyr, for nå har Torbjørn og jeg har fått en liten krabat. Teodor kom til verden 12. juni og vi kunne ikke vært mer stolte av vår lille sjarmør. Han lyser opp hverdagen!

Blid gutt!

Men hvordan skal det gå og kombinere småbarnslivet med sjakk, tenker du sikkert? Det er klart denne karen krever oppmerksomhet fra oss begge, men han har ikke klart å tappe meg for energi. Jeg spiller fotball hver onsdag med kollegaer på jobben. I tillegg har jeg meldt meg opp i to kurs på Universitet i Oslo.

Og selvfølgelig blir det sjakk! Jeg gir meg ikke så lett, for jeg har meldt meg på klubbmesterskapet i OSS.

Bra teknikk på far.

Støtte

Torbjørn støtter selvfølgelig dette og tar seg av Teodor på torsdager når jeg sitter og grubler. Egentlig mistenker jeg at han skal smugtrene Teodor i sjakk. Fremover vil du i hvert fall kunne se flere blogginnlegg med både partianalyser og annet moro!

Med barnepass, elektrisk brystpumpe og en sønn som tar flaske, er det bare å kline til!

Pump opp ratinga

Etter å ha ligget på omtrent det samme ratingnivået i lang tid, er det åpenbart flere ting som må pumpes. Ratingen må opp! Egentlig burde jeg ikke ha så høye forventninger med tanke på treningsinnsatsen det siste året, men det er sunt med litt ambisjoner. Torbjørn har sagt at jeg har en spillestyrke på et høyere nivå, men at det er klokken som ødelegger for meg. Når det er sagt, så skal jeg også prøve å følge hans råd med å ikke tenke så mye på rating og heller bare kose meg med sjakken…eh…ja…

Apropos pumpe opp rating; det finnes en veldig bra sjakkbok som jeg har blitt anbefalt å lese, Pump up your rating av Axel Smith. Den vant en pris for årets beste bok i 2013.

Teodor sine besteforeldre vil gjerne sitte barnevakt, så da fikk vi nylig et døgn på Son spa hotell! 🙂
Denne boken kan bestilles her

“Every area of chess is covered – opening preparation, through middlegame play, to endgame technique. Smith delves into both the technical and psychological sides of chess, and shows how best to practise and improve.” – Quality Chess

Ny på bloggen?

Er du ny her på bloggen, så kan du lese mitt mest populære blogginnlegg som handler om hvordan jeg møtte Torbjørn.

Nå skal jeg høre på denne slægeren på vei ned til spillelokalet:

 

 

 

2 thoughts on “Pump it up!

  1. Hei Ida! Velkommen tilbake og gratulerer med den lille krabaten 🙂 Du har en artig blogg (både morsom og sjakkrelevant), og jeg gleder meg til å lese mer! Hilsen Jøran

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *